2023 LGS 1. Dönem LGS Tüm Dersler Deneme Seti - Tonguç Yayınları

Ürün Kodu: 9786254228403

Marka: Tonguç Akademi

9969 Değerlendirme
168.00 TL
Ürün geçici olarak temin edilememektedir.
Lütfen Bir Seçim Yapınız..
En geç 22 Ekim, 2024 Salı günü kargoda.

Set İçindeki Kitaplar

2023 LGS 1. Dönem 6 Adımda Tüm Dersler Hızlı Tekrar - Sayfa Sayısı: 144 - Soru Sayısı: 321 kitapta, 307 dijital olmak üzere toplam 628 soru

2023 LGS 1. Dönem İlk Tekrar - Sayfa Sayısı: 200 - Soru Sayısı: 430

2023 LGS 1. Dönem Ana Denemeleri - Sayfa Sayısı: 200 - Soru Sayısı: 360

 

2023 LGS 1. Dönem Ana Denemeleri

Sınava hazırlık sürecinde bir çoğumuzun en büyük problemi denemelerde netlerimizi artıramıyor olmamız. ANA denemeleri bu problemi ortadan kaldırmak için tasarlandı. 

Bu denemelerin üç tane temel özelliği var:

1- Tamamı yeni nesil beceri temelli sorulardan oluşuyor. Yani bizden sınavda istenen yorum, analiz, mantık yeteneğini fazlasıyla test ediyor. 

2- MEB’in örnek soruları ve geçmiş yılların LGS soruları titizlikle incelenerek hazırlandı. Dolayısıyla en doğru çalışma sağlanıyor. 

3- Tüm soruların video çözümlü anlatımlarıyla hatalar anında düzeltilebiliyor.

Bu üç temel özelliği doğru değerlendirebilirsek netleri artırabileceğiz. Bize düşen görev sınavla aynı zorluk seviyesindeki ANA Denemelerini aynı gerçek sınavdaki gibi süre tutarak çözüp netlerimizdeki artışa şahit olmak. Başarı doğru yöntemle çalışanlar için kaçınılmazdır!

Türü: Deneme 

Sayfa Sayısı: 200 

Soru Sayısı: 360

 

2023 LGS 1. Dönem İlk Tekrar

Sınavlara hazırlanırken öğrendiklerimizi tekrar etmek ve eksiklerimizin erkenden farkına varmak için belli noktalarda geriye dönüp bakmak faydalıdır. Bu yüzden sana, geçmiş yılların LGS sorularını ve MEB örnek sorularını titizlikle inceleyerek 1. Dönem İlk Tekrar  kitabını hazırladık.

Kitabın tamamı yeni nesil beceri temelli yatay sorulardan oluşuyor. Yani sınavda bizden istenen;

-okuduğunu anlama,

-bilgiyi yorumlama,

-mantık muhakeme yapma,

-deney ve gözlem sonuçlarını yorumlama ve

-tablo, grafik ve görsel yorumlama yeteneklerini fazlasıyla test ediyor.

Bu kitapta Matematik, Fen Bilimleri, Türkçe, T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük, İngilizce, Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi derslerine ait ilk dönem konularını bulabileceksin. İlk döneme dair bilmen gereken her noktayı bu kitapla yeniden gözden geçireceksin. Nitelikli konu testleriyle öğrendiklerini pekiştirecek ve unuttuklarını hatırlayacaksın. Böylece alttan konu eksiğin kalmayacak ve sınava kendini hazır hissedeceksin. Yeni baskı ile birlikte artırdığımız test sayısı, sana hatırladıklarını daha çok sınama ve daha çok sınav pratiği yapma imkânı sunuyor.

Kitapta karşılaşacağın tüm soruların çözüm videolarına da kolayca ulaşabileceğini ve hatalarını anında düzeltebileceğini hatırlatmak isteriz. Sınava giden yolun tam ortasındasın. Geride eksik bırakmadan ilerlemek için İlk Tekrar’dan mümkün olduğunca faydalanmalısın. Unutma, öğrenmenin tamamlanması için etkili tekrar şart!

Başarı seninle olsun!

Türü: Soru Bankası

Sayfa Sayısı: 200

Soru Sayısı: 430

 

2023 LGS 1. Dönem 6 Adımda Tüm Dersler Hızlı Tekrar

Merhaba Değerli Arkadaşım,

Elinde buzdağı tutmak nasıl bir his? Evet, elinde tuttuğun bu kitap bir buzdağı gibi: Kendisi kadar bir de TATS’da var. Bu buzdağı 6 adımda sana 1. Dönem LGS konularını sorularla tekrar ettirecek!

6 Adımda Hızlı Tekrar kitabında karşına adım adım bölümler çıkacak. Her adımda Türkçe, T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük, İngilizce, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Matematik ve Fen Bilimleri derslerinden sorular bulacaksın. Elindeki kitabın testlerinin yarısı kitapta yarısı dijital platformda. (TATS uygulaması ya da dogrukaynak.com çalışma modu) Önce kitabını aktive et. Nasıl yapacağın kitabın arka iç kapağında anlatılıyor. Sonra her konunun sonunda karşına çıkacak dijital testlere dijital platformdan TEST KODU ile ulaşabilirsin. 

Böylece elindeki basılı kitabın yanında ücretsiz aktivasyon yapıp, konu tekrarını daha fazla soruyla, daha kuvvetli yapabileceksin.

Kitapta karşılaşacağın her soru uzman öğretmenler tarafından özenle, MEB örnek soruları, müfredatı ve kazanımlarına %100 uyumlu şekilde hazırlandı. Üstelik her sorunun çözüm videosuna yalnızca bir kare kod okutarak ulaşabilirsin.

6 Adımda Hızlı Tekrar kitabıyla tekrarın kolay, başarın ise bir buzdağı kadar sağlam olacak.

Başarı seninle olsun!

Türü: Soru Bankası

Sayfa Sayısı: 144

Soru Sayısı: 321 kitapta, 307 dijital olmak üzere toplam 628 soru

Bankalara özel taksit seçenekleri :

Yorum / Soru ekleyebilmek için üye olmanız gerekmektedir.

Ortalama Değerlendirme »

Güvenli Alışveriş İmkanı

Ücretsiz Kargo İmkanı

Kapıda Ödeme İmkanı

Kolay Değişim İmkanı

Bu Ürünler İlginizi Çekebilir

Çok Satan Ürünler

Alışveriş Sepetim

703957500367878